La decepció de Toyota per la derrota al Ral·li de Sardenya

Jari-Matti Latvala, director de l’equip Toyota, no va amagar la seva decepció per la derrota per només 0,2 segons al Ral·li de Sardenya.

Irònicament, i gràcies al nou sistema de punts d’enguany, l’equip no ha perdut punts respecte a les expectatives, tot i perdre el ral·li en l’últim tram. Això es deu al fet que el major nombre de punts -excepte els de la Power Stage- s’atorguen en funció de la classificació del dissabte, mentre que els punts del diumenge depenen dels resultats del dia i dels punts addicionals del mateix tram bonificat.

«Per descomptat, estem molt decebuts per perdre la victòria d’aquesta manera. Aquesta última etapa a Sardenya ha estat molt dramàtica en el passat i, malauradament, no és la primera vegada que vivim un drama així aquí. Ens recorda el que va passar el 2019, quan lideràvem amb Ott fins a l’última cronometrada. Aquesta cursa no sempre ha estat amable amb nosaltres, però en Seb estava fent una gran actuació i pensàvem que podríem aconseguir una altra victòria»

Latvala

«L’únic aspecte positiu és que no ens ha afectat els punts. Un moment com aquest pot ser difícil de digerir i odiem perdre, però no perdem mai el nostre esperit de lluita. Tornarem a lluitar en el proper esdeveniment a Polònia.»

Latvala

«Hyundai és més fort i això ens posa més pressió per al futur. Hem de ser capaços de respondre a aquesta situació. Hem de ser millors a Polònia”.

Latvala

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments