Cachón torna a manar al SCER després del triomf al Rallye Princesa d’Astúries 2024

Alejandro Cachón i Borja Rozada van aconseguir la seva segona victòria de la temporada al 61è Rallye Princesa d’Astúries

Després de dos anys, el pilot de Cangas del Narcea torna a liderar el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER), sumant un nou triomf amb el Toyota GR Yaris Rally2, un vehicle que s’està consolidant al capdavant de la competició.

Cachón i Rozada van mantenir un control ferm sobre la cursa, assegurant-se el quart TC Plus de la temporada, un fet que reforça la seva posició com a líders del campionat amb l’equip Teo Martín Motorsport. Aquesta victòria no només els consolida a la classificació general, sinó que també subratlla la seva consistència al llarg de la temporada.

Diego Ruiloba i Ángel Vela van protagonitzar una remuntada espectacular a l’última especial del ral·li, aconseguint la segona posició després d’una punxada que va frustrar les opcions de victòria del Citroën Rally Team.

Efrén Llarena i Sara Fernández van tancar els llocs d’honor, completant el podi amb el Hyundai i20N Rally2, un vehicle amb el qual es van estrenar aquest cap de setmana. Després d’un temps fora de la competició, el seu retorn al S-CER ha estat destacat, demostrant que continuen sent un equip competitiu dins del campionat.

Abandonaments i altres destacats

Manuel Mora i Iván Bajo, que havien acabat tercers al final de la primera jornada, van haver d’abandonar la competició després de patir un accident a la secció matinal. D’altra banda, Alberto Ordóñez i José Pintor van aconseguir una quarta posició notable amb el seu Skoda Fabia R5, mentre que Javier Villa i Enrique Velasco van obtenir el seu millor resultat fins ara a l’S-CER amb un Toyota Yaris N5.

El pilot d’Olost, Gil Membrado, va acabar la prova en setena posició sumant així els seus primers punts en aquest campionat. El pilot català optava a la cinquena posició però problemes de motor durant la segona etapa el van deixar sense opcions a més.

Copa Hyundai i altres competicions

Hyundai i20 scer astúries

Pepe Álvarez i Diego Álvarez van assegurar la seva segona victòria a la Copa Hyundai i20N Rallye, a més d’aconseguir la segona plaça al Trofeu S-CER 2RM. En aquesta categoria, Esteban Vallín i Irene Caso es van adjudicar el títol a última hora.

Arnau Bartés i Miquel Velilla van acabar en segona posició i es col·loquen líders de la copa Hyundai a falta de dues proves. La parella catalana ha estat la única que no s’ha baixat de les posicions de podi durant tota la temporada, aquesta regularitat els ha portat ara a ser líders. Llanes i la Nucía dictaran sentencia.

Finalment, Juan Carlos Fernández i Óscar Arranz van dominar el Clio Trophy Spain Asfalto, sumant el seu segon triomf de la temporada, mentre que Hugo Rodríguez i Gema Sánchez van guanyar per segona vegada consecutiva entre els competidors de la Sandero Eco Cup Spain, després de l’abandonament de Piru Castro i José Antonio Vázquez.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments