Pepe López torna a somriure a Madrid, Gil Membrado completa el doblet de Ford

FotoRFEdA

El pilot madrileny ha tornat amb força a la competició després de la seva última aparició en un desafortunat Rally de Portugal on va acabar en accident.

Pepe López ha encapçalat el doblet de Ford al Rallye de Madrid amb Gil Membrado acabant segon i quallant una gran actuació, tots dos al volant de Ford Fiesta Rally2 de l’equip Past-Racing.

El tres vegades campió del S-CER va sumar la seva primera victòria amb l’equip asturià en aquest esdeveniment, afegint un nou èxit al seu palmarès a Madrid, on ja havia aconseguit tres victòries anteriorment.

Membrado fa història

L’altre gran protagonista de la jornada va ser el jove català Gil Membrado. Amb tan sols 16 anys, Membrado, acompanyat per Pablo Sánchez com a copilot, va aconseguir acabar en el podi en segona posició, convertint-se així en el pilot més jove de la història en pujar al podi d’una prova de ral·lis de terra a nivell nacional.

Un duel amb gust català va ser per la tercera posició del podi amb Alejandro Mauro – Adrián Pérez tancant les places d’honor per davant de Xavier Vidales – Jordi Hereu. Bon resultat per a la parella catalana que acaba per davant del seu principal rival en la lluita pel títol, Alexander Villanueva – José Murado que van completar el top 5.

Triomfs en altres categories

En la categoria junior del Clio Trophy Spain Tierra, els francesos Alexandre Laurent Villiod i Jacques Julien van obtenir la victòria, mentre que Francisco Montes i David Collado van sumar el seu segon triomf consecutiu a la Copa Kobe Motor, consolidant-se com a líders de la competició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments