RAL·LIS: Bottas guanya a França el seu primer ral·li

Valtteri Bottas , al volant d’un Citroën DS3 WRC, va liderar cinc dels nou trams per acabar l’esdeveniment amb 50 segons de diferència respecte al seu rival més proper, el pilot de l’ Europeu de Ral·lis Robert Consani , amb un Skoda Fabia R5.

Consani havia mantingut un estret avantatge després dels 7 quilòmetres dels primers trams, però Bottas es va fer amb el liderat després del segon tram fora de l’circuit i, a partir d’aquí, va augmentar paulatinament la seva diferència.

La victòria en el penúltim tram pràcticament assegurava el triomf definitiu, en on gairebé va duplicar el seu avantatge sobre Consani.

Dorian Boccolacci, expilot de Fórmula 2 i expilot júnior del Lotus F1, va pujar al podi de la prova, per davant del pilot de GT Simon Gachet en un Citroën C3 R5.

L’ex pilot de Citroën al WRC, Stephane Lefebvre, es va adjudicar un parell de scratch en un Porsche 911 GT3 Cup. Al final, va caure per darrere de Gachet i va acabar en cinquè lloc en l’última especial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments