WRC: 2020, es busca recanvi per a Xile

El Ral·li de Xile va ser cancel·lat a principis d’aquest mes després que es declarés l’estat d’emergència al país sud-americà després dels disturbis polítics i socials.

El RallyRACC Catalunya va perdre el seu lloc en el calendari de 2020, la qual cosa va provocar l’especulació immediata que Salou podria tornar ràpidament per a reemplaçar l’esdeveniment sud-americà planejat per a abril.

El director gerent del promotor del WRC, Oliver Ciesla, va dir a Autosport que encara no s’ha decidit res, i que el campionat podria realitzar-se amb un ral·li menys en el seu calendari i baixar a 13 proves.

«Podria ser difícil trobar un esdeveniment de recanvi», va dir, parlant a principis d’aquest mes. «No dic que sigui impossible, però podria ser difícil.

«Estem treballant en això ara mateix, però no està del tot clar si anem a 13 o 14 proves l’any que ve».

A la pregunta de si el calendari havia de ser definit abans de l’inici de la temporada del mes que ve a Montecarlo, Ciesla va afegir: «No hi ha realment una data límit.«

«Si anem a un esdeveniment europeu i els equips estan d’acord, llavors suposo que es pot fer després de Montecarlo, però aquest no és l’objectiu«.
Encara no és clar si Xile tornarà per a la temporada 2021.

Preguntat per a obtenir més detalls sobre el contracte de Xile, va dir Ciesla: «És massa aviat per a respondre a totes les preguntes, però espero que aquest esdeveniment torni: vam tenir una primera visita molt positiva a Xile aquest any».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments