CERA: De tots els mals el menor, el RallyRACC Catalunya formarà part del calendari 2020 del CERA

Tal com apuntaven els rumors, el RallyRACC de Catalunya se celebrarà la pròxima temporada dins del calendari del CERA. Després de la seva sortida del Mundial de Ral·lis, passarà a formar part del campionat estatal. Tal i com apunten les xarxes socials de la RFEdA s’espera estar també sigui puntuable per al Supercampeonato d’Espanya de Ral·lis.

Molts anys després de que la prova mundialista fos també parada del nacional, el RACC tornarà a endinsar-se en aquest campionat. La data definitiva per a la qual serà l’edició de 2020, seran els dies 24 i 25 d’Octubre i en un format purament d’asfalt.

El Ral·li Catalunya agafarà el lloc que deixa el Ral·li de Santander – Cantàbria, que s’ha acomiadat amb la seva 40a edició. Una prova que tindrà lloc a finals d’Octubre i que s’enquadrarà entre les cites asturianes i el Rallye de La Nucia.

Amb aquest anunci, el RACC fica punt i final a un temps de rumors després de la caiguda del Ral·li de Xile del calendari mundial.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments