RAL·LIS: Rovanperä i Bottas a l’Artic Rally 2020

Kalle Rovanperä estarà present al Arctic Rally de Lapònia 2020 , que tindrà lloc entre els dies 16 i 18 de gener, pilotant el seu nou Toyota Yaris WRC una setmana abans de començar la temporada al Campionat Mundial de Ral·lis a Monte-Carlo. Com ja comença a ser tradicional, el pilot de l’equip Mercedes de Fórmula 1, Valtteri Bottas també hi serà present.

La presència de Rovanperä en aquesta prova va ser confirmada dies enrere, després de fer uns test per al Ral·li de Suècia. Rovanperä és dels tres pilots del l’equip Toyota el que més rodatge necessita per adaptar-se a la nova categoria. Tant Ogier com Evans ja saben les velocitats que es poden agafar en aquesta ràpida prova.


Per Bottas, serà una altra sortida en una categoria que cada cop li va agafant més gust, i així també aprofitar el temps morts entre temporades. La F1 no comença fins al mes de febrer amb uns dies de test al Circuit de BCN-Catalunya. El finès ja va estar present en l’edició passada al volant d’un Ford Fiesta WRC, amb el qual va acabar en cinquena posició.

Aquesta vegada el pilot de F1 estarà al volant d’un Citroën DS3 WRC (del preparador francès PH Sport) amb el qual va aconseguir la victòria en el Rallycircuit a Paul Ricard fa tot just unes setmanes. El seu copilot per l’Arctic Rally 2020 serà Timo Rautiainen, ex copilot de Marcus Grönholm.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments