F1: Ferrari vol dones pilots en la seva acadèmia

Només sis dones han participat en un gran premi del campionat de el món de Fórmula 1 i Lella Lombardi segueix sent la més exitosa amb un sisè lloc en el GP d’Espanya de 1975 com a millor resultat, el que li va donar mig punt.

L’última dona que ha participat en una sessió en un GP va ser Susie Wolff , que va disputar quatre sessions de lliures durant les temporades 2014 i 2015, mentre que Giovanna Amati va ser l’última a intentar disputar una carrera, encara que no es va classificar per a cap de les tres carreres que va tractar de fer el 1992, amb Brabham .

La campiona de la categoria 100% femenina, les W Sèries (Jamie Chadwick) i la colombiana Tatiana Calderón tenen vincles amb els equips Williams i Alfa Romeo F1 respectivament, i Tatiana ja ha provat en més d’una ocasió amb el seu equip.

Ferrari vol augmentar el nombre de joves de la Ferrari Driver Academy a 2020, amb l’objectiu de «invertir en el futur «, segons el cap de l’equip, Mattia Binotto .

» Arribaran altres pilots. És una cosa en el que estem treballant molt dur. La Academy de pilots és una inversió important per a nosaltres. Charles és el millor exemple. Hem de mirar la generació de futurs talents de Ferrari «.

» També busquem que hi hagi dones en el futur en l’acadèmia. Les dones haurien de ser part de la Ferrari Driver Academy. És una cosa en el que estem treballant en aquest moment per assegurar-nos que passi molt aviat «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments