CIRCUITS: La volta Catalunya 2020 al Circuit BCN-Catalunya

Els ciclistes participants de la Volta Ciclista a Catalunya d’aquest any rodaran per l’asfalt del Circuit de Barcelona-Catalunya coincidint amb l’edició 100 de la prova, que se celebrarà del 23 al 29 de març de 2020. El pas de la cursa pel traçat català una vegada tancat l’acord entre totes les parts deixarà algunes de les imatges més atractives de la cursa, i la celebració d’un esprint intermedi puntuable.

Serà en la penúltima etapa, la del dissabte 28 de març i que tñe previst finalitzar a Mataró la que tindrà com a protagonista el traçat català. Els ciclistes realitzaran una volta pel Circuit amb esprint intermig en la recta principal.

Fins en dues ocasions el Circuit ha estat l’escenari d’un final d’etapa, així com també de la cursa. Van ser les edicions de 2009 i 2010, on la victoria va ser per al neozelandès Greg Henderson (Team Columbhia – HTC)  i l’argentí Juan José Haedo (Team Saxo Bank).

El pas pel Circuit de Barcelona-Catalunya s’emmarca dins la tasca de l’organització de la Volta de realitzar any rere any un recorregut atractiu, tant per als corredors com per als aficionats.

“La Volta Ciclista a Catalunya sempre busca millorar l’espectacle, i el pas per una instal·lació tant magnífica com el Circuit de Barcelona-Catalunya és un al·licient més en la sisena etapa”, ha afirmat Rubèn Peris, director general de la cursa.

“És una satisfacció pel Circuit tornar a acollir la Volta Ciclista a Catalunya i seguir demostrant que les nostres instal·lacions poden ser escenari de tot tipus d’esdeveniments més enllà del món del motor”, ha declarat Joan Fontserè, director general del Circuit.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments