WRC: Toyota es presenta a Japó amb poques novetats per al 2020

Aquesta és la primera vegada que l’equip comença el seu any al Japó, iniciant una temporada que conclourà al novembre amb la primera ronda del Campionat Mundial de Rallyes de la FIA al país nipó des de 2010.

L’aparició en el Saló de l’Automòbil de Tòquio coincideix també amb l’estrena mundial en l’exposició dels nous Yaris GR, que incorporen la tecnologia i els coneixements adquirits en competir en el WRC.

L’equip TOYOTA GAZOO Racing World Ral·li Team entra en el quart any del seu exitós retorn al WRC, després d’haver aconseguit els títols de pilots i copilots en 2019 per a sumar-se a la corona de fabricants guanyada en 2018. El Toyota Yaris WRC continua evolucionant constantment, amb nous desenvolupaments per a l’any 2020, incloent una reducció de pes així com una millora del motor.

Amb els seus nous pilots que proporcionen una emocionant barreja de velocitat, experiència i joventut, l’equip té la intenció de lluitar en tots els fronts una vegada més, començant en el Rallye de Monte-Carlo del 23 al 26 de gener.

Tommi Mäkinen (Director de l’equip)

«És genial estar al Japó per a llançar la nostra temporada amb els nostres nous pilots. Tenim moltes ganes que el WRC torni al Japó enguany, així que és agradable començar la temporada aquí juntament amb molts afeccionats a l’automobilisme japonès». Per fora, el nostre cotxe és similar al d’abans, i en la seva major part estem mantenint el mateix pack que va ser fort en moltes condicions diferents l’any passat. Però sempre estem treballant per a fer algunes petites millores per a fer-lo encara millor, i començarem aquesta temporada amb un cotxe més lleuger i potent. Estic segur que els nostres talentosos nous pilots se sentiran ràpidament còmodes i que podrem apuntar alt de nou aquesta temporada».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments