WRC: Oliver Solberg amb Skoda Motorsport per al WRC 3 2020

El jove Oliver Solberg pilotarà un Fabia Evo, secundat per Skoda Motorsport, en el WRC 3.

El fill del campió del món de 2003, Petter, de 18 anys, va provar el cotxe per primera vegada a principis d’aquest mes i la seva campanya començarà en el Ral·li de Suècia (13 – 16 de febrer).

Solberg va pilotar un Volkswagen Polo en el Ral·li Montecarlo, que va obrir la temporada, el passat cap de setmana. Continuarà pilotant-ho en altres proves del WRC fora del WRC 3 per a augmentar la seva experiència.

«El més important per a mi ara és tractar d’adquirir experiència en el major nombre possible de proves del WRC enguany», va dir.

«Tothom parla de quanta experiència es necessita i de l’important que és. Ho vaig veure per mi mateix a Gal·les (el seu debut en el WRC) l’any passat. Aquestes proves del WRC són més dures i llargues que qualsevol altra cosa que hàgim fet abans amb Aaron (copilot) i jo».

«Però haig de dir-te que enguany és com un somni per a mi. Pilotar en el campionat mundial és tot el que sempre he volgut fer. OK, ser campió del món és també alguna cosa amb el que continuo somiant, i amb el suport de Skoda Motorsport, estic realment en el camí correcte».

Havent dominat la categoria de suport principal del WRC en les últimes temporades, Skoda Motorsport se centra més en els equips de clients i en el desenvolupament de pilots promesa en 2020.

«Estem contents de cooperar amb Oliver i el seu equip per al campionat WRC 3 de 2020», ha declarat el cap de Skoda Motorsport, Michal Hrabánek. «Ja ha demostrat la seva velocitat, ara estem desitjant veure els seus progressos al llarg de la temporada».

El fabricant txec ha guiat a Esapekka Lappi, Pontus Tidemand i Jan Kopecký als títols del WRC 2 en els últims anys. La temporada passada Kalle Rovanperä va guanyar el títol mundial WRC 2 Pro abans de graduar-se per a portar un World Ral·li Car amb Toyota Gazoo Racing enguany.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments