WRC: Tänak i Sordo al Ral·li Serras de Fafe 2020

Thierry Neuville va tindre un ouvreur de luxe al Montecarlo, però Dani Sordo finalment començarà la seva temporada al WRC el mes vinent a Mèxic per al seu primer ral·li de l’any amb l’i20WRC. Dues setmanes abans de la prova mexicana, ell i el seu company d’equip Ott Tänak es beneficiaran d’una preparació a gran escala per a la primera ronda del campionat portuguès en el Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras.

El pilot espanyol, en la seva setena temporada amb Hyundai Motorsport, amb el seu copilot Carlos Del Barrio, i per tercera vegada consecutiva conduirà en un programa parcial de set esdeveniments.

El Ral·li Serras de Fafe e Felgueiras es disputa per alguns dels trams per on al mes de juny es disputarà el Ral·li de Portugal. Tänak i Sordo tindran una gran oportunitat de provar en condicions similars a les de la prova els seus Hyundai.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments