CERA/CERT: Terra Training Motorsport, amb Xevi Pons i Surhayen Pernía per al 2020

L’equip Terra Training Motorsport ha incorporat a les seves files al cinc vegades campió de el CERT (Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra), Xevi Pons, segon classificat del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2019. El pilot català serà el company d’equip de Surhayen Pernía.

El català i el seu navegant, Rodrigo Sanjuán, guanyadors el 2019 de les quatre cites sobre terra que van conformar el calendari, lluitaran enguany per guanyar el S-CER i revalidar el títol del CERT al volant d’un Ford Fiesta R5 gestionat per RMC Motorsport. La mateixa estructura que alinearà també el Hyundai i20 R5 de Surhayen Pernía i la seva nova navegant, Laura Salvo. Una muntura equipada amb les últimes evolucions que ha homologat recentment Hyundai Motorsport.

El càntabre, guanyador l’any passat de el Ral·li Princesa d’Astúries – Ciutat d’Oviedo, on va protagonitzar el primer triomf de la marca coreana dins de el S-CER, exercirà també aquesta temporada com a pilot de l’equip Terra Training Motorsport.

El programa esportiu per al 2020 donarà inici la setmana vinent, al Ral·li Tierras Altas de Lorca. Una prova ben coneguda pel seu nou pilot, Xevi Pons, que es manté invicte des de fa dues edicions. 

«Estic molt content pel suport que em brinda Terra Training Motorsport. El Supercampionat d’Espanya de Ral·lis (S-CER) pinta bé, hi haurà rivalitat, però tinc ganes de lluitar també per aquest títol», afirma Pons. 

«Tenim per davant un projecte molt ambiciós enguany. Partim amb molta experiència en el cotxe i noves evolucions a nivell tècnic. Comptem també amb la millor estructura, un equip molt familiar, amb diversos pilots que farem pinya, la qual cosa es veurà reflectit en els resultats a finals d’any. Anirem al màxim des del primer metre de la primera carrera» Surhayen Pernía.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments