DTM: En risc els test de pretemporada 2020 a Monza pel coronavirus

Del 16 al 18 de març, els test de pretemporada del DTM es realitzaran a Monza. Però no està clar si BMW i Audi hi aniran. Això es deu al fet que Monza es troba a Llombardia, on ha esclatat el brot de coronavirus, que ja ha provocat cancel·lacions o ajornaments de carreres en la Fórmula 1 i la Fórmula E.

«Estem vigilant molt de prop el brot d’infeccions per coronavirus en el nord d’Itàlia, especialment pel que fa als possibles efectes en les proves previstes a Monza», afirma el ITR en un comunicat.

«Estem en comunicació amb les autoritats responsables per a determinar la ubicació exacta. El benestar de tot el personal del DTM i de tots els treballadors de ITR aquesta és la nostra major prioritat i els informarem sobre un nou estat tan aviat com sapiguem més», continua la declaració.

En cas que el DTM no pugui realitzar els test a Monza durant la tercera setmana de març, com està previst, el més probable que es faci en un altre circuit.

Aquest dilluns, més de 150 casos de coronavirus van ser reportats al nord d’Itàlia. Quatre pacients havien mort per la infecció. Per a contenir la propagació del virus, es van cancel·lar nombrosos esdeveniments com el carnestoltes de Venècia o les representacions d’òpera en la Scala de Milà.

El focus principal de les infeccions per coronavirus continua sent la Xina. Per aquesta raó, el GP de Fórmula 1 de Xangai previst per a abril i una carrera de Fórmula E a Sanya prevista per al març s’han posposat indefinidament.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments