RAL·LICROSS: Nürburgring presenta el seu traçat per al 2020

Nürburgring ha donat a conèixer la seva nova pista de ral·licross que acollirà la ronda alemanya del campionat mundial aquest agost.

Construït entre les corbes sis i nou dels 3,5 quilòmetres de la instal·lació «GP-Strecke», el circuit de ral·licross de Nürburgring tindrà tres seccions de grava i es correrà en sentit contrari a les agulles del rellotge, l’únic que ho fa.

La pista serà d’alta velocitat, amb el segon i tercer tram de grava en forma de chicannes de dreta a esquerra per a dividir la volta.

Nürburgring és el tercer circuit alemany que acull una ronda del Mundial de RX des de l’inici de la sèrie en 2014. Estering, en Buxtehude, va acollir cinc rondes entre 2014 i 2018, mentre que un altre circuit del Gran Premi d’Alemanya, Hockenheim, va acollir tres esdeveniments de principis de temporada entre 2015 i 2017.

També serà la tercera seu del Gran Premi que s’afegeix al calendari en els últims dos anys. Abu Dhabi i Spa-Francorchamps es van unir al programa l’any passat – aquest últim amb gran aclamació dels afeccionats i els pilots per igual – i tots dos tornaran enguany, juntament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya que ha estat en el programa des de 2015.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments