La base europea d’I+D de Toyota canvia de nom

TMG es va establir inicialment com Andersson Motorsport GmbH a Colònia el 1979, i després va canviar el seu nom a TMG el 1993, quan es va convertir en una filial de propietat exclusiva de Toyota.

A més de la participació de l’empresa en activitats de motoresport, que ha realitzat des del seu establiment, en els últims anys l’empresa ha ampliat la seva labor amb la GAZOO Racing Company (GRC) aplicant els coneixements i l’experiència que ha conreat en els esports de motor al llarg dels anys al desenvolupament dels automòbils de producció en sèrie GR. El canvi de nom de l’empresa reflecteix la seva relació més estreta amb GRC.

En el futur, TGR-E continuarà sent el centre de les activitats de motoresport de Toyota a Europa, treballant juntament amb GRC des de la seva base de Colònia, Alemanya, i participant en activitats com el subministrament de motors per als cotxes que participen tant en el Campionat Mundial de Resistència de la FIA (WEC) com en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA (WRC), i ajudant a desenvolupar el GR Supra GT4.

TGR-E també utilitzarà els coneixements i l’experiència que ha acumulat a través de les seves activitats en el motorresport al llarg dels anys en el desenvolupament de cotxes de producció, contribuint així a la creació de cotxes cada vegada millors.

Akio Toyoda, President de Toyota Motor Corporation, va comentar el canvi de nom:

«La missió final de participar en el motoresport, que és una lluita pels fabricants, s’està guanyant. Per això TGR Europa ha de ser un equip de professionals que produeixi obres guanyadores. Per a continuar guanyant, hem de fer kaizen (millora contínua) i fer les coses cada vegada millor i millor, sense importar les circumstàncies. El nostre equip continuarà fent cotxes cada vegada millors aquí a Colònia, Alemanya, per a guanyar.»

Perfil de TGR-E

NomTOYOTA GAZOO Racing Europe GmbH
LocalitzacióToyota Allee 7, 50858 Köln
NegociSuport a la participació al WEC; motor i suport al WRC; desenvolupament del cotxe
TreballadorsAproximadment 300

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments