CERA: El Ral·li Sierra Morena 2020, cancel·lat

El Ral·li Sierra Morena 2020 ha estat cancel·lat , primera prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt. Així ho ha comunicat l’Automòbil Club de Còrdova durant la tarda de dimecres 6 de maig.


La prova cordovesa havia d’obrir el calendari a finals del passat mes de març, sent la primera a gran prova a caure després de les restriccions imposades per aturar el contagi del covid-19 en la mesura del possible. Al principi va quedar posposada amb l’esperança de trobar una possible data, però això no ha succeït a la fin.


El calendari del CERA ha vist com es posposaven tant el Ral·li Illes Canàries com Adeje, reubicant aquestes en el mes de desembre on hi ha la possibilitat que es puguin celebrar si la situació amb la pandèmia ho permet. L’altra prova d’abast nacional que també ha estat cancel·lada és el Ral·li Reino de Leó, puntuable per al Nacional de Terra.


Pel que fa al campionat d’Asfalt, davant el possible ajornament del Ral·li d’Ourense, s’espera que la competició pugui començar al Ral·li de Ferrol – ja sigui en la seva data actual a mitjans de juliol o en l’alternativa a finals d’agost. També existeix la possibilitat que es comenci en el mes de setembre amb el Ral·li Princesa d’Astúries.
Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments