FÓRMULA 1: Toto Wolff: “Un alemany en un cotxe alemany és una gran idea de marqueting»

Sebastian Vettel no ha renovat el contracte amb Ferrari, no es quedarà amb l’equip més enllà del 2020. Per al seu lloc, l’equip italià va contractar Carlos Sainz, que serà substituït per Daniel Ricciardo a McLaren.

Per a Vettel, la situació és cada cop més difícil. Hi ha algunes opcions, com ara el lloc de Renault o fins i tot de Mercedes. Un altre rumor és la sortida del quatre vegades campió mundial de Fórmula 1.

A Mercedes, el líder de l’equip, Toto Wolff, va parlar d’aquests rumors a l’ORF i va dir:

«Un alemany, en un cotxe alemany, és una gran idea de màrqueting. Som un equip centrat en l’èxit i, per descomptat, Sebastian és un excel·lent pilot. Pot decidir si vol romandre a la Fórmula 1 o unir-se a un altre equip. Hi ha alguns llocs interessants on es pot dirigir ”.

Pel que fa a l’anunci de la seva llista per a la temporada 2021, Wolff va afirmar que:

“Estem mirant què fer amb George Russell i després podem mirar a Vettel. Però no és la prioritat ara mateix, ja que volem centrar-nos en el nostre equip primer ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments