Fórmula E: Límitacions en l’ajuda a distància per a 2021

El reglament dissenyat per limitar la capacitat d’enginyeria a una distància al voltant d’un esdeveniment de Fórmula E podria entrar en vigor la propera temporada.

Per a la propera temporada, la sèrie elèctrica pot introduir un límit en la capacitat que els enginyers d’ajudar des de la distància. Segons the-race.com, hi ha un límit de personal a les anomenades «àrees de control remot». Aquest límit es discutirà entre els reguladors i els equips.

En les darreres temporades, aquestes «zones de control» han augmentat, ja que no hi ha cap normativa. L’avantatge d’aquestes “zones de control remot” és que guanyen més recursos dels permesos als llocs de la cursa. El 2018 estava previst posar en pràctica un pla, però no va passar perquè tots els equips no estaven d’acord.

Actualment, la Fórmula E controla estrictament la quantitat de personal present en un E-Prix. Aquí, ja s’havia acordat una reducció abans de la pandèmia de coronavirus (COVID-19), però la FIA encara intenta implementar noves retallades.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments