FÓRMULA 1: El GP d’Itàlia renova amb la F1 fins al 2025

L’alcalde de Monza ha revelat que el circuit de la seva localitat ha ampliat el contracte per a hospedar el GP d’Itàlia un any més fins la temporada 2025.

Just abans de la cursa de la Fórmula 1 2019, es va confirmar la signatura d’un nou contracte per cinc temporades amb el Automobile Club d’Itàlia , el que cobria de 2020 a 2024, inclòs.

El moment en què s’ha signat aquesta ampliació per una temporada més suggereix que arriba després de les negociacions recents de celebrar la cursa d’aquest any a porta tancada.

La F1 confirmarà dimarts que l’esdeveniment 2020 tindrà lloc en la data prevista, el 6 de setembre, com l’última de les 8 cites europees que conformaran la primera part del campionat.

Dario All evi, alcalde de Monza , assegura que Sticchi Damiani, president de l’ACI, li va confirmar l’ampliació de l’acord quan el va cridar per confirmar detalls de l’esdeveniment d’aquest any.

«Mentre que molts circuits han hagut de renunciar a causa de l’emergència sanitària, Monza serà. Encara que a porta tancada», va comentar l’alcalde aquest dilluns.

«I la F1 ha decidit ampliar el seu contracte amb la nostra carrera per un any més. Els cotxes de competició seguiran solcant el temple de la velocitat fins, al menys, 2025 «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments