ERC: Sordo i Loubet al volant del Hyundai i20 WRC al Ral·li di Roma Capitale

Mentre que diversos Hyundai i20 R5 s’utilitzaran per guanyar en el Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA en el Ral·li di Roma Capitale, dos Hyundai i20 Coupe World Ral·li Cars es preparen per a competir en l’esdeveniment acompanyant Ral·li Stars conduït per Pierre-Louis Loubet i Dani Sordo.

Organitzat per Max Rendina i el seu equip Motorsport Itàlia, la força motriu del Ral·li di Roma Capitale, el Ral·li Stars utilitzarà les mateixes especials d’asfalt que s’estan preparant per a desafiar a alguns dels millors pilots d’Europa en el Ral·li di Roma Capitale, que està previst que se celebri del 24 al 26 de juliol com les proves d’obertura de les temporades ERC i CIR (campionat italià).

Els pilots que s’inscriguin en el Ral·li Stars independent competiran en el seu propi esdeveniment i no figuraran en la llista d’inscrits, les llistes de sortida o la classificació del Ral·li di Roma Capitale. No podran optar al títol o trofeus del Ral·li di Roma Capitale, ni tampoc als punts del campionat europeu o italià, d’acord amb el reglament.

Després de l’últim participant de les Ral·li Start, un cotxe zero addicional completarà cada etapa abans que comenci el primer cotxe del Ral·li di Roma Capitale. Subjecte a confirmació, hi haurà un interval de 20 minutos entre el primer cotxe que comenci el Ral·li Stars i el primer cotxe que comenci el Ral·li di Roma Capitale. S’espera una forta entrada per al Ral·li di Roma Capitale, amb alguns dels joves talents més brillants d’Europa.

El Ral·li di Roma Capitale i el Ral·li Stars s’han planificat per a incloure 18 especials en una distància competitiva de més de 200 quilòmetres. Tots dos esdeveniments tindran la seva base en Fiuggi, al sud-oest de Roma.

L’experiència més recent de Sordo en esdeveniments ERC va ser en el Ral·li Txec Barum Zlín en 2018 quan va vèncer a Miroslav Jakeš al tercer lloc per 0.3s en un emocionant final al volant d’un Hyundai i20 R5.

Loubet, el pare del qual Yves es va convertir en campió d’Europa en 1989, va debutar en l’ERC en 2015 abans de disputar quatre rondes del Campionat Júnior ERC1 entre 2018-2019, aconseguint un podi de la seva classe en el cinquè lloc de la general del Ral·li Illes Canàries la temporada passada.

Mentrestant, Craig Breen i Callum Devine, ilot júnior de Hyundai Customer Racing, estan inscrits en el Campionat Europeu de Ral·lis de la FIA de 2020 sota els colors de l’equip MRF Tyres i de l’Acadèmia de Ral·lis de Motorsport Ireland, respectivament. S’espera que tots dos competeixin en el Ral·li di Roma Capitale en Hyundai i20 R5s.

Les estrictes mesures de distanciament social en el Ral·li di Roma Capitale

Els pilots, equips, membres del personal, funcionaris, mitjans de comunicació i espectadors poden registrar-se per a obtenir el seu accés gratuït al Ral·li di Roma Capitale a través d’una nova plataforma web desenvolupada per Motorsport Itàlia en col·laboració amb ACI Sport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments