WRC: Pirelli amb un Citroën C3 WRC i Mikkelsen per desenvolupar els pneumàtics 2021

Encara que la resta del calendari del Campionat Mundial de Ral·lis d’enguany encara no ha estat confirmat completament després de l’aturada forçosa a causa del Covid-19, la categoria regna està llesta per a començar de nou. Pirelli pujarà als escenaris una vegada més molt aviat, amb la finalitat de desenvolupar pneumàtics per al Campionat Mundial de Ral·li de 2021, on l’empresa italiana tornarà com a proveïdor exclusiu de pneumàtics.

Sardenya serà la seu de la primera d’aquestes sessions de prova, que han estat coordinades en estreta col·laboració amb la FIA: l’organisme rector de l’automobilisme mundial.

Pirelli conduirà un Citroën C3 World Ral·li Car amb una combinació de colors única, conduït pel noruec Andreas Mikkelsen i navegat pel seu compatriota Anders Jaeger. Les proves començaran a mitjan juliol i es realitzaran en superfícies tant d’asfalt com de grava, per a acumular la major quantitat d’informació possible en totes les condicions. En particular, les proves es concentraran en el desenvolupament de pneumàtics composts durs, donades les altes temperatures i les superfícies abrasives que són típiques de les etapes a Sardenya.

Terenzio Testoni, director d’activitats de ral·li de Pirelli, va comentar:

“Per a veure fins a on hem arribat amb el nostre desenvolupament, que ha continuat sense parar amb les proves de laboratori durant tot el període de tancament, hem seleccionat la millor combinació de cotxe i pilot. El C3 WRC, que no s’utilitza actualment en el campionat mundial, és extremadament representatiu en termes de rendiment i ens permet desenvolupar els pneumàtics 2021 d’una manera que sigui justa per a tots. Aquesta és una prioritat per a qualsevol proveïdor de pneumàtics. Andreas és un pilot experimentat, conegut per la seva professionalitat i la seva sensibilitat amb els pneumàtics. Aquests han de demostrar tant el rendiment com la fiabilitat en un paquet complet, que sempre és el major repte en el ral·li”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share