CATALUNYA: El Ral·lisprint de la Cerdanya avança amb pas ferm

La prova que es disputarà el pròxim 25 de juliol tindrà la base operativa a Alp. A pocs dies de tancar les inscripcions ja està a punt d’omplir-se les 75 places previstes. Aquesta prova puntuarà per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’asfalt.

Amb la molt positiva sensació de voler tornar a la normalitat que significa el retorn dels ral·lis d’asfalt, Cerdanya Racing Club Esportiu i V-Line Org. estan a punt de col·locar el cartell de complet al 5è Rallysprint de la Cerdanya, prova del Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’asfalt que, després d’ampliar de 60 a 75 el nombre de participants admesos, compta amb poques places lliures per tancar la llista, sense possibilitat de cotxes reserva.

El 5è Rallysprint de la Cerdanya es disputarà en una única jornada el dissabte, 25 de juliol, amb la base operativa situada a la població d’Alp, l’Ajuntament de la qual dóna ple suport a l’esdeveniment. El lliurament de documentació es farà entre les 9.30 i 12.30 hores al Palau d’Esports i Congressos d’Alp i, al parc d’assistència de l’avinguda Pirineus, les tècniques.

La sortida del primer cotxe tindrà lloc a les 13.30 hores des de l’Ajuntament d’Alp i els participants hauran de fer tres passades al tram “Alp”, de 6,038 km, a la carretera GI-400 a la Masella (en pujada). Després d’un reagrupament i assistència de 40’, els equips hauran de fer tres passades més al mateix tram cronometrat però en sentit contrari Masella-Alp (en baixada), de 5,956 km, preveient-se el final de la cursa a partir de les 17.30 hores. En total, la competició tindrà 145,71 km dels quals 35,98 seran de velocitat distribuïts en els 6 trams esmentats.

“L’èxit d’inscripció que està tenint el 5è Rallysprint de la Cerdanya és un triomf de tots”, comenta Guillem Pérez, responsable organitzatiu de la cursa, “els pilots estan demostrant ganes de competició i el cos organitzatiu serà complet per fer una cursa segura en tots els aspectes, tant pel que fa a la part esportiva com la sanitària, un punt molt concret per al que demanem la col·laboració de tothom, mantenint distàncies de seguretat i portant, sempre que sigui necessari, la mascareta de protecció”.

Una inscripció de luxe

Moltes novetats es donaran cita en el ral·lisprint, com ho són molts debuts de pilots amb nous cotxes. Entre els més cridaners hi ha els nous Porsche 997 GT3 de Xavier Domènech, Ford Sierra RS Cosworth de Jordi Ventura, Subaru Impreza de Josep Solà o BMW M3 de Gil Castanyé, novetats que s’afegeixen al nombrós grup de favorits amb que comptarà la prova entre els que, a hores d’ara, podrien citar-se José Luis García (Citroën DS3 N5), Francesc Gutiérrez (Opel Ascona 400), Luka Larrosa (Citroën Saxo), Marc Ventura (VW Golf GTI), José Luis Toril (Seat Ibiza Kit Car), Xavier Agustina (Ford Fiesta N5), Gonçal Ambit (Lancia Delta HF Integrale) i un llarg etcètera.

Tot i que la cursa és de velocitat, també són admesos els participants de regularitat, tant en modalitat Sport com Súper Sport, entre els que destaquen a hores d’ara diversos equips punters de l’especialitat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments