CATALUNYA: Nou calendari 2020 per al Volant RACC / Trofeu MAVISA

El Volant RACC / Trofeu MAVISA 2020 acaba de presentar el nou calendari per a la present temporada. A causa de les circumstàncies excepcionals per la pandèmia del Covid-19 amb l’aturada de totes les activitats, el RACC ha hagut de refer el programa previst a l’inici de l’any, aconseguint encaixar sis proves de setembre a final d’any, una d’elles el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.

Les inscripcions continuen obertes i en breu es publicarà un complement al reglament el qual s’ha vist alterat pel Coronavirus. Malgrat les circumstàncies la temporada es presenta apassionant i amb més ganes de competició i baralla pel títol que mai en la copa de promoció més important del país.

El nou calendari presenta sis proves puntuables, de les quals se sumaran els cinc millors resultats. Tres ral·lis seran de terra i altres tres d’asfalt.

La cita inaugural del 2020 serà en el Ral·li Memorial Abel Puig el 5 de setembre i li seguiran el Ral·li de Vidreres el 19 de setembre; la cita estrella serà el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada previst per al 23 i 24 d’octubre; el 7 de novembre se celebrarà el Ral·li de Tárrega; el Ral·li Osona, una prova tradicionalment d’estiu que passa al 21 de novembre; per a tancar la temporada com és tradició ja amb el Ral·li 2000 Viratges que es retarda al 12 de desembre.

Calendari 2020 Volant RACC

5 de setembre

19 de setembre

23 i 24 d’octubre

7 de novembre

21 de novembre

12 de desembre
Rallye Memorial Abel Puig

Rallye de Vidreres

RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

Rallye de Tàrrega

Rallye Osona

Rallye 2000 Viratges
Terra

Terra

Asfalt

Terra

Asfalt

Asfalt

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments