WRC: Turquia s’avança una setmana en el calendari 2020 per deixar més espai per altres proves

El Ral·li de Turquia 2020 s’avançarà una setmana, ara es disputarà del 18 al 20 de setembre per deixar més espai a possibles noves proves en el calendari.

El promotor del WRC ha acordat un canvi amb la Federació Turca d’Esports Automobilístics (TOSFED), organitzador de la cita de terra a Marmaris, que ha estat aprovat per l’òrgan rector dels esports de motor, la FIA.

El canvi de data facilita l’oportunitat d’introduir esdeveniments addicionals en el calendari en la segona meitat de la temporada en el que continua sent una situació en evolució a causa de la pandèmia de Covid-19.

El canvi significa que l’esdeveniment, la cinquena prova del campionat, se celebrarà dues setmanes després del Ral·li d’Estònia (4 a 6 de setembre) que reinicia la temporada del WRC després de l’aturada.

El director gerent del promotor del WRC, Jona Siebel, va agrair al Ministeri de Joventut i Esports de Turquia i a la TOSFED per acceptar el canvi.

«El canvi de data ens dóna opcions si volem introduir més proves en el calendari del 2020 i estem molt agraïts a la TOSFED per la seva flexibilitat en el que són temps difícils per a l’esport a tot el món.

«Marmaris, un popular centre vacacional a Turquia està ja obert per als negocis i acollir a turistes. Els competidors i els afeccionats poden sentir-se segurs de viatjar aquí de nou després del tancament pel Coronavirus.

«L’esdeveniment es desenvoluparà, per descomptat, amb els protocols Covid-19. Les directrius de la FIA i del promotor del WRC s’aplicaran a les lleis de salut de Turquia per a crear un entorn segur per a tots els implicats i perquè els afeccionats ho gaudeixin», va afegir Siebel.

El president de TOSFED, Eren Üçlertoprağ:

«Estem encantats de donar la benvinguda a la FIA WRC de tornada a Turquia per tercera vegada i farem tot el que sigui necessari per a dur a terme un esdeveniment segur i reeixit sota les condicions requerides».

El calendari del 2020 queda així:

ProvaRal·liDat
1.Montecarlo23 – 26 gener
2.Suècia13 – 16 febrer
3.Mèxic12 – 15 març
4.Estònia4 – 6 setembre
5.Turquia18 – 20 setembre
6.Alemanya15 – 18 Octubre
7.Itàlia29 octubre – 1 novembre
8.Japó19 – 22 novembre

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments