RAL·LICROSS: Ostberg i Citroën fan el salt amb un C3 Projekt E

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El pilot de Citroën Mads Ostberg farà el seu debut al ral·licross en l’obertura de la temporada del Campionat Mundial de Ral·licross de Holjes el 22 i 23 d’agost, corrent a la nova categoria elèctrica Projekt E.

Ostberg, l’única victòria absoluta en el Campionat Mundial de Ral·lis va ser en el Ral·li de Portugal el 2012, ha estat competint en la divisió WRC-2 amb Citroën aquest any i va guanyar les dues proves a Montecarlo i Suècia amb un C3 R5 de fàbrica.

El noruec conduirà un Citroën C3 ERX, desenvolupat per l’empresa STARD de Manfred Stohl utilitzant el xassís del C3 R5 de la marca francesa, acoblat a el tren de potència elèctric de 450kW “Revelution” utilitzat per tots els cotxes de el Projecte E i també desenvolupat per l’empresa de Stohl.

Encara que Ostberg mai ha competit en un esdeveniment de ral·licross, va realitzar voltes de demostració en un Subaru Impreza WRC en la seva ronda local de el Campionat Europeu de Ral·licross a Momarken fa gairebé 15 anys, i a finals de 2018 va provar l’Skoda Fabia d’ES Motorsport d’especificació mundial de RX a Mettet a Bèlgica.

“És una molt bona oportunitat per a mi de participar en aquest projecte en Holjes”, va dir Ostberg.

“Segur que tot serà completament nou per a mi, el cotxe, la pista i mai he competit en rallycross abans, així que crec que serà una experiència increïble.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments