FÓRMULA 1: La familia Williams abandonarà l’equip després del GP d’Itàlia 2020

George Russell i Nicholas Latifi han rendit tribut a la família Williams després que s’anunciés la seva sortida de la Fórmula 1, anomenant-la «un dia trist».

Després de la presa de possessió de la companyia Williams per Dorilton Capital la setmana passada, aquest dijous s’ha confirmat que la família Williams abandonaria l’equip després del Gran Premi d’Itàlia d’aquest cap de setmana.

El fundador de l’equip Sir Frank Williams i la directora de l’equip Claire Williams finalitzaran la seva llarga relació amb l’equip i F1 com a part d’una revisió estratègica completada per Dorilton.

Els pilots de Williams F1 Russell i Latifi van ser informats de les notícies el dijous al matí, i tots dos van expressar la seva tristesa en conèixer la sortida de la família.

«És un dia trist per a nosaltres», va dir Russell.

«Per a mi personalment, Frank i Claire em van donar la meva primera oportunitat a la Fórmula 1. És una cosa que agraeixo i agraeixo molt, i tinc l’oportunitat de conduir per un equip tan increïble i prestigiós durant els dos anys que he estat aquí fins ara.

«És trist veure la família Williams a un costat, però la història de Williams es mantindrà. Encara ens quedarem sota Williams Racing, i encara continuem lluitant i representant el nom familiar.»

«Em va sorprendre una mica les notícies d’aquest matí», va dir Latifi.
«Crec que quan es va saber que l’equip va ser venut, definitivament era una cosa que es preveure.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments