DTM: La Scuderia Cameron Glickenhaus interessada amb nova normativa

La Scuderia Cameron Glickenhaus ha mostrat interès pel Campionat Alemany de Turismes (DTM) a partir del 2021, en un any en què la sèrie es basarà en màquines GT3, en el que s’anomenarà “GT Pro”.

El Glickenhaus 004C GT3 va debutar a les 24 hores de Nürburgring i el director general de la marca, James Glickenhaus, va pensar que estava disposat a fer compatible aquest cotxe amb la normativa DTM.

A motorsport.com, Glickenhaus va afirmar:

No és una sèrie a la qual entraria la nostra fàbrica, però podem construir un cotxe segons aquestes especificacions i sabem que hi ha clients que voldrien competir al DTM. El 004C té 600 cavalls de potència pel que fa a les carreres de resistència. Amb un motor de 6,1 litres d’aspiració natural, vam aconseguir que proporcionés 650 cavalls de potència per fer curses de velocitat ”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share