CATALUNYA: El 1r RallySprintRACC Circuit de Barcelona – Catalunya ja és un èxit de participació

El RallySprintRACC Circuit de Barcelona – Catalunya tanca les inscripcions després d’ampliar el nombre de participants admesos a 80. Després de completar la llista de 60 inscrits, prevista inicialment, els organitzadors van decidir ampliar en 20 més el nombre de participants, però en poques hores l’ampliació de les inscripcions ha quedat un altre cop completada.

L’èxit de participació està garantit. El RACC i el Circuit de Barcelona – Catalunya han donat en el clau creant aquesta nova prova que ha estat molt ben rebuda per tots els participants. Bona mostra d’aquest èxit és la velocitat en que ha anat en augment el nombre de participants. De les 60 places inicialment creades es va decidir ampliar a 80, que, en poques hores, van quedar un altre cop completades. Les inscripcions rebudes i que s’han quedat sense plaça passen a ser reserves a l’espera d’alguna baixa.

El RACC i el Circuit de Barcelona – Catalunya, com motors dinamitzadors del motoresport a Catalunya, han organitzat una prova per aquest final de temporada per a tots els pilots, copilots i equips que vulguin saciar les ganes de competir després d’una força complicat.

El recorregut d’aquesta prova tindrà un total de 33 quilòmetres cronometrats, que constarà d’un tram d’11 km que es repetirà 3 vegades. La prova inclou part del traçat de la cursa de Fórmula 1 i una passada de reconeixements el mateix dia 19 al matí.

Amb l’objectiu d’ajudar a combatre la pandèmia, l’organització donarà part dels ingressos recaptats per les inscripcions dels equips a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la recerca, la sensibilització i la divulgació de la covid-19.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments