DAKAR 2021: Sainz explota contra l’organització: “Aquesta edició sembla més una gimcana que un raid”

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la visita a un país on els drets humans i en especial els drets bàsics de les dones es veuen atacats dia rere dia.

El pilot madrileny, actual campió del Dakar, va criticar durament els organitzadors del Dakar 2021 sobre la navegació, que va ser voluntàriament complicada per aquesta edició per evitar que els motors més potents s’imposessin als millors pilots i navegants “Estic una mica desmoralitzat i enfadat”.

Aquesta edició sembla més una gimcana que un raid. He fet 14 Dakars i mai he perdut mitja hora en dos dies consecutius a la meva vida (en referència a la classificació general). Aquest no és el Dakar. Mai no havia vist tothom perdre’s així, buscant un punt de control “

“És una loteria. No és això el que anomeno conduir, n’estic fart.”

Carlos Sainz

A la classificació general, Carlos Sainz i el seu copilot Lucas Cruz continuen tercers, però a 48’13” dels seus companys i líders Stéphane Peterhansel i Édouard Boulanger. Sens dubte, després de Sébastien Loeb, els grans noms del Dakar ja no dubten en mostrar el seu desacord amb l’organització.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments