WRC: Bottas preveu un apassionant Artic Rally 2021

Valtteri Bottas, pilot de l’equip Mercedes de Fórmula 1, té un missatge per als pilots del WRC sobre l’Àrtic Rally de Finlàndia, que tindrà lloc d’aquí a un mes.

El pilot Mercedes-AMG Petronas, de 31 anys, era recentment a Rovaniemi, el mateix lloc per on es disputarà la prova mundialista, i on ell va quedar sisè en un Citroën DS3 World Rally Car, amb l’excampió del món Timo Rautiainen al seu costat.

Abans de l’esdeveniment, va parlar de les seves esperances per al proper ral·li, així com del seu entusiasme per la notícia que el WRC es dirigia al nord del cercle polar àrtic, per a l’únic ral·li pur d’hivern del campionat:

«Crec que realment son bones notícies. És bo per a Finlàndia i estic segur que a tots els pilots que condueixen aquí, a tots els equips, els encantarà el lloc. Les especials són surrealistes. Els heu de veure i sentir per conèixer realment el bonic que és aquest lloc.

El Ral·li de l’Àrtic de Finlàndia tindrà lloc del 26 al 28 de febrer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments