DTM: BMW confirma la seva presència amb equip privat al 2021

L’equip guanyador de les 24 h de Spa, Walkenhorst Motorsport, ha anunciat que entrarà al DTM aquesta temporada, assegurant que el BMW M6 GT3 serà representat en la renovada temporada 2021.

Després de la retirada d’Audi del DTM l’any passat, la norma de classe 1 va ser rebutjada i ha estat reemplaçada per la popular fórmula GT3, amb Mercedes, Audi, Ferrari i McLaren.

BMW va prometre suport per a la nova era del DTM l’any passat, però va advertir que no s’involucrarà oficialment en la sèrie fins que el seu nou aspirant, el nou M4 sigui homologat al setembre.

No obstant això, va declarar que els equips clients són lliures per disputar la temporada 2021 amb el model M6, que es va introduir per a la temporada 2016, aplanant el camí perquè Walkenhorst hi pogués entrar.

L’equip guanyador de les 24h de Spa, també va obtenir victòries a les 8 Hores d’Indianapolis i a les 9 Hores de Kyalami de l’any passat en el programa Intercontinental GT Challenge, no va fer cap menció de quants cotxes entraria o qui formarà part de la seva formació.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments