RAL·LIS: Jordi Barrabés nou director de l’Àrea Esportiva del RACC

Aman Barfull deix les seves funcions al capdavant de l’àrea esportiva del RACC. En el seu lloc entra el seu segon fins aquest moment, en Jordi Barrabés.

Barfull ha contribuït enormement al reconeixement internacional que avui en dia gaudeix el RACC i les principals competicions de motor que es disputen a casa nostra. Part important i intensament relacionat en els inicis del Circuit de Catalunya, va ser una de les peces clau de l’arribada i l’estada durant gairebé 30 anys del RallyRACC com a prova mundialista.

La seva presència a la FIA, on va ser president de la comissió de Ral·lis i fins ara membre de la mateixa comissió, ha aportat idees innovadores que han acabat implantant-se a totes les proves del campionat Ha estat una personalitat destacada en l’evolució que han viscut els ral·lis en les últimes dècades.

Aman Barfull, que continuarà com a membre de la Comissió Esportiva del RACC, seguirà donant suport a l’entitat en l’organització del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.

Puede ser una imagen de 1 persona y de pie

Jordi Barrabés, continuant el llegat

El RACC no s’ha vist amb la necessitat de buscar fora de casa per trobar el millor relleu possible a l’Aman. En Jordi Barrabés, responsable d’operacions de l’Àrea Esportiva des de fa 10 anys i mà dreta d’Aman Barfull agafa el control total de les operacions.

El manresà de 47 anys és ben conegut per tots els aficionats per ser campió de l’IRC (actual ERC) l’any 2007, l’any següent es proclamà també campió d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt. En la seva vesant organitzativa, Barrabés va ser el Director del Ral·li Dakar els anys 2017 i 2018 combinada amb la seva tasca al RACC.

Durant la seva estada al RACC, Barrabés va tirar endavant propostes complementàries al RallyRACC, és el cas del Ral·li Catalunya Històric, o més recentment el RallySprint RACC – Circuit de Barcelona – Catalunya.

Ens quedem en bones mans.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments