WRC: Kajto a l’assalt del WRC3 amb un Skoda Fabia Rally2 Evo

El polonès Kajetan Kajetanowicz competirà al WRC3 des del Ral·li de Croàcia, pilotant un Skoda Fabia Rally2 Evo.

Triple campió europeu d’ERC entre el 2015 i el 2017 amb el Ford Fiesta R5, el polonès Kajetan Kajetanowicz continua sent un dels valors segurs entre els Rally2. Encara recolzat per la petroliera Lotos, l’ex rei de l’escena continental començarà al Ral·li de Croàcia (22-25 d’abril) en un programa de set proves al WRC3.

El subcampió del WRC2 del 2019 i tercer del WRC3, serà copilotat per Maciej Szczepaniak, i pilotarà l’Skoda Fabia, en la seva darrera especificació del Rally2 Evo, amb la qual va guanyar a Turquia el 2019 i el 2020.

Aquesta temporada promet ser encara més difícil que l’anterior Vam triar el mateix cotxe que ens va permetre acabar tercer a WRC3. Confio en aquest cotxe i la nostra experiència ajudaran sens dubte.

Kajto

Vam acabar 2n, 3r … perquè pugueu endevinar què busquem sentir la màxima satisfacció. No hi ha res a amagar: lluitarem pel campionat. Per assolir aquest objectiu, hem de fer tot el possible i donar-ho tot. «

L’Skoda Fabia Rally2 Evo serà operat per l’estructura RaceSeven.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments