RAL·LIS: El Ford Fiesta Rally3 oficialment homologat

El nou Ford Fiesta Rally3 desenvolupat per M-Sport Poland ha estat aprovat oficialment. Construït segons la normativa tècnica del FIA Rally3, el nou cotxe ja s’ha estrenat en competició a la neu i el gel de l’O.K. Auto-Ralli a Finlàndia.

Aquest cotxe representa l’inici d’una nova era en els ral·lis, ja que el Fiesta Rally3 de tracció a les quatre rodes és el primer i, actualment, l’únic automòbil homologat per al Rally3, el tercer nivell és el Piràmide del Ral·li FIA. Rally1 (actual WRC), Rally2 (actual R5) i Rally3, el nivell més baix de les quatre rodes motrius i una etapa crucial per als joves pilots de ral·li que volen créixer abans de passar a nivells superiors.

Per al director executiu de M-Sport, Malcolm Wilson:

Aquesta és una fita enorme per a M-Sport Polònia i també per als ral·lis. El primer cotxe Rally3 ja està aprovat i porta el nom de M-Sport. Des de l’inici de l’esborrany del reglament, estàvem decidits a donar suport a aquesta categoria, ja que oferiria moltes oportunitats per als pilots joves, així com per als pilots dels campionats nacionals. Els cotxes més sostenibles i econòmics són ara més necessaris que mai per garantir una progressió fluida als pilots i també per a aquells que vulguin competir en maquinària de tracció a les quatre rodes amb costos de funcionament més baixos.

Imagen

Sens dubte, veurem que s’uneixen més fabricants, cosa que també estic desitjant. Fonamentalment, és la competició la que ens motiva i volem veure una lluita emocionant als escenaris de la categoria Rally3. És per aquest esperit competitiu que el nostre Fiesta Rally3 està llest avui .

Per a Maciej Woda, director de M-Sport Polónia:

S’ha fet un esforç monumental entre bastidors de les nostres instal·lacions de Cracòvia. No puc agrair a l’equip tot el que ha fet contra totes les dificultats que hem afrontat, sobretot des del cop d’estat pandèmia Covid-19. La seva determinació i dedicació van brillar realment al Fiesta Rally3 i això es reflecteix en el resultat final. Cada membre de M-Sport Poland és un mèrit per a l’equip i per al Fiesta Rally3

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments