CATALUNYA: Victòria per a Domingo – Míguez en el 1r Ral·liSprint de Calafat 2021

Amb un recorregut mixt entre asfalt, terra i terra lliscant; 32,514 km dividits en 4 trams cronometrats i un temps molt benvolent amb tots els presents al primer Rallysprint Calafat, prova puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

Un total de 46 equips van prendre la sortida del ral·lisprint, 35 en velocitat, 5 en Regularitat Super Sport i 6 en Regularitat Sport. El recorregut mixt tenia una part del circuit de velocitat, així com també incloïa part de traçat de terra lliscant i part de el nou traçat de terra de RX.

Climent Domingo-Silvia Míguez (Peugeot 308 N5), van ser els dominadors de tota la prova, per darrera, Jordi Oliva-Sara Oliva (Peugeot 205 Maxi) el van seguir en segona posició, mentre que Alex Font-Joan Font (Volkswagen Golf G60) van ser tercers.

La lluita per la segona posició entre els Oliva i els Font va durar fins l’últim tram. Al final de la prova els Oliva al volant del Peugeot van aconseguir el tercer lloc per davant dels Font i els seu Volkswagen.

La Regularitat també va ser part d’aquest 1r Ral·li Calafat amb una excel·lent representació d’equips entre les modalitats de Regularitat Sport i Regularitat Super Sport.

En Regularitat Sport el primer lloc de la prova va ser per a Jordi Fanlo-Francesc Segú (Porsche 911 SC), seguits d’Albert Rosa-Jan Rosa (Peugeot 205 GTI) i Antonio Cubero-David Cubero (Porsche 911), segons i tercers respectivament

Respecte a la Regularitat Super Sport, Antonio Rius-Juan Ortiz (SEAT 124-1800) van aconseguir els punts necessaris per adjudicar-se la prova. Xavi Faixedas-Joan Jordan (BMW 325 IX) eren segons i Arturo Rubert-Roberto Rubert (Ford Escort RS MKII) tercers.