Ford li dona el relleu al Mondeo amb l’Evos

Després de confirmar el final del Mondeo, Ford va anunciar el nou Evos. El crossover es va presentar al Saló de Xangai 2021 i representa una mena de fusió entre una berlina i un SUV, una mica a l’estil del que Citroën va fer amb el C5 X, un dels seus principals rivals. Desenvolupat a la Xina, el model es vendrà en una primera fase al mercat asiàtic, però hauria d’arribar als Estats Units d’Amèrica més tard. De moment, no hi ha informació sobre si arribarà al continent europeu, però és molt probable que això passi. De moment, la informació és escassa.

En passar a l’habitacle trobem dues pantalles interconnectades a la part superior del quadre de comandament que combinen un quadre d’instruments de 12,3 polzades i una pantalla central de 27 polzades que transmet informació des del sistema d’entreteniment i entreteniment. En total, el Ford Evos fa 1,1 metres d’amplada només a les pantalles. Finalment, encara no hi ha informació sobre els motors, però podem esperar la presència d’almenys una solució electrificada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments