WRC: Ogier admet no haver assolit el ritme necessari per lluitar per la victòria al Ral·li de Portugal 2021

Mentre que Sébastien Ogier va ser tercer, el seu company de Toyota, Elfyn Evans, va ser el guanyador del Ral·li de Portugal. A la quarta prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). El britànic va ser el més constant i el que va cometre menys errors o contratemps va patir al llarg de la prova.

Al finalitzar més de 55 segons, Ogier va admetre, citat per Motorsport.com, que no va tindre cap possibilitat d’afrontar el ritme d’Evans, sense amagar la seva frustració per això:

No m’agrada quan no puc lluitar per les primeres posicions, però això era el que s’esperava quan vaig venir aquí al capdavant del campionat sabent que seria el primer a obrir pista, així que vam fer el que vam poder. Vaig acabar al tercer lloc, molt lluny de Dani [Sordo] i Elfyn, i crec que si hagués fet una actuació perfecta hauria estat més a prop, però no havia pogut lluitar amb ells per la victòria a causa de la posició de sortida ‘.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments