WRC: El retorn al Safari és per Ogier – Ingrassia i Toyota

FotoToyota

En tornar al WRC, el Safari va plantejar diversos desafiaments als pilots i equips, amb especials úniques i sovint amb una superfície adversa, ja sigui per les roques, per un terreny molt tou i fins i tot per la pluja que va arribar el dissabte per la tarda.

La carrera va començar amb Ogier guanyant la superespecial d’obertura, però divendres Neuville es va fer càrrec de les operacions. Kalle Rovanperä també liderava momentàniament la prova però l’home de Toyota va cedir ràpidament a la següent especial per posteriorment quedar fora de competició quan es va quedar atrapat al fesh fesh.

Imagen
Hyundai

Dissabte, Neuville va pilotar sense errors i va ampliar el seu avantatge a 57,4s sobre Katsuta. Ogier va ser el principal protagonista del dia, que el van catapultar al tercer lloc per davant de Tänak i a 18,1 de Katsuta.

Aquest diumenge, el dia ha començat amb un moment clau, Neuville trencava la suspensió posterior dreta del seu Hyundai al catorzè tram i es retirava. Katsuta es posava al capdavant, però, Ogier amb un ritme superior no va tenir grans dificultats per superar el seu company i guanyar. Tänak, que sempre havia ocupat la quarta posició, va heretar el lloc més baix del podi. En una lluita entre el duet M-Sport, Fourmaux ha aconseguit el quart lloc en els trams, però una penalització per superar els límits de la pista ha deixat a Greensmith 0,1s per davant del francés.

Imagen
M-Sport

El WRC2 es va quedar sense competidors, ja que l’únic que es va alinear, Martin Prokop (Ford) va tenir un accident i es retirava de la cursa. El WRC3, en canvi, estava dominat pels kenians. Patel va ser el més fort a la superespecial inaugural, però Rai divendres al matí ja tenia més d’un minut d’avantatge. El kenià no va haver d’arriscar i va dirigir sempre sense oposició, essent Patel el seu principal contrincant.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share