WRC: Adamo i Latvala opinen sobre les trencadisses de Hyundai al Safari

L’equip de Hyundai al WRC va continuar amb la seva ratxa d’actuacions decebedores el passat cap de setmana al Ral·li Safari. El principal rival de Hyundai, Toyota, va tenir problemes des del principi amb Elfyn Evans i Kalle Rovanperä obligats a abandonar. A més, el líder del Campionat de el Món, Sébastien Ogier, va patir un trencadissa a l’amortidor.

Fins i tot després de l’equador de la cursa, semblava que Hyundai tenia una gran oportunitat de fer-se amb el premi gros per al Campionat de el Món de Fabricants. Però llavors van començar a succeir els desastres.

Ott Täna va perdre l’oportunitat de ser segon en l’últim tram de dissabte, quan problemes amb la vidre tèrmic en el seu costat va provocar que el parabrisa s’entelés i hagués de aturar-se per aconseguir millorar la visibilitat. Per la seva part, Thierry Neuville es va retirar quan era primer el diumenge per una suspensió trencada.

El director de l’equip Hyundai, Andrea Adamo, es va mostrar molest.

No podem estar satisfets. Aquest ha estat el tercer ral·li consecutiu en què hem tingut problemes, així que no es pot considerar mala sort. No hi ha explicació per a això, simplement no hauria de passar.

Hem d’entendre el que està succeint ara. Tenim les mateixes peces que utilitzem l’any passat en carreres com Turquia i Sardenya. Hem millorat el rendiment, però ens falta fiabilitat”.

Hem d’entendre per què ha passat això. Això és simplement inacceptable.

Neuville va atribuir la seva suspensió en el Ral·li Safari a la mala sort. Jari-Matti Latvala, director de l’equip Toyota, no ho va veure de la mateixa manera.

He dit un parell de vegades als membres del meu equip que no entenc com Neuville pot acabar els trams a aquesta velocitat. Anava massa ràpid.

Latvala a DirtFish.

Ho sento molt per ell perquè no va poder guanyar. Tenia un bon ritme, però si he entès bé, va anar una mica massa l’últim dia.”

Toyota lidera el Campionat de Fabricants amb 59 punts d’avantatge sobre Hyundai a falta de sis curses.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share