WRC: Tänak referència de Hyundai pel Ral·li d’Estònia 2021

L’any passat, en aquesta prova, el pilot belga va aconseguir cobrir només el 40% de la carrera abans de retirar-se. En aquell moment, Thierry lluitava pel podi i fins i tot acabava de marcar el seu primer millor temps.

Ben envoltat d’un equip Hyundai que va guanyar en aquest ral·li la temporada passada, el belga, però, sap que aquest esdeveniment no necessàriament és un avantatge per a ell.

“El Ral·li d’Estònia va ser la primera cursa quan es va reiniciar el campionat l’any passat, així que serà bo torna-hi. És un esdeveniment bastant ràpid, amb pistes amples i molts salts; de fet, tenim salts més grans que fins i tot a Finlàndia. És un ral·li dur per a nosaltres, però amb la visió i l’orientació addicional d’Ott, esperem ser ràpids, ja que hem estat en molts esdeveniments aquesta temporada. “

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share