RAL·LICROSS: Gronholm el més murri a Portugal entra de nou a la lluita pel títol 2021

Niclas Grönholm va guanyar una cursa del Campionat Mundial de Ral·licross per segona vegada aquesta temporada imposant-se a Portugal al circuit de Montalegre. D’aquesta manera, es manté totalment en la lluita pel títol quan hi ha una doble ronda per al final de la temporada. Tot i això, Timmy Hansen va consolidar el liderat del campionat, ja que tenint en compte els resultats de les eliminatòries i les semifinals va ser qui va anotar més punys a Montalegre.

La fase de classificació, que va començar dissabte amb Q1 i Q2, acabant el diumenge amb Q3 i Q4, va estar dominada pels germans Hansen: Timmy (Hansen World RX Team / Peugeot) va ser el més fort de les tres primeres sessions, abans que el germà Kevin acabés a la part més alta de la Q4.

Timmy Hansen va superar Kevin a la primera semifinal en un emocionant duel, mentre que a la segona semifinal els darrers moments van ser igual d’intensos, ja que Johan Kristoffersson (KYB EKS JC / Audi) va superar Grönholm (GRX-SET / Hyundai) amb una maniobra molt murri en els darrers metres.

A la cursa final, Timmy Hansen va superar Kristoffersson en la frenada per la primera corba, mentre que Grönholm, Enzo Ide (KYB EKS JC / Audi) i Krisztián Szabó (GRX-SET / Hyundai) van fer una volta joker.

Al capdavant, Timmy Hansen es va mantenir ferm malgrat la intensa pressió de Kristoffersson i el seu germà Kevin. Kristoffersson va llançar atacs particularment forts contra el líder a la tercera volta, però va acabar tenint un incident amb Kevin Hansen i Grönholm es va apropar al trio amb la volta joker ja completada.

La joker lap de Timmy Hansen, Kristoffersson va ser a l’última volta. Grönholm es va fer càrrec del primer lloc i, fins al final, es va defensar de Timmy Hansen per guanyar. Kristoffersson va acabar tercer, mentre que Kevin Hansen va acabar quart. Szabó i Ide van tancar la classificació final.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments