CATALUNYA: Orriols – Pujolar aconsegueixen el pòquer de victòries consecutives al Ral·liesprint de Sant Julià 2021

Al pati de casa seva l’Albert Orriols i en Lluís Pujolar no van donar opcions als seus rivals. Al volant de l’Skoda Fabia la parella osonenca es van imposar el passat dissabte de nou al Ral·li Esprint Sant Julià. El podi el completaven Josep M. Soler-Josep Ramon Rebolleda i Xavier Agustina-Marta Ylla, segons i tercers respectivament.

Amb un total de 58 la prova es va viure en un dia on la meteorologia va ser benevolent amb tots els aficionats i on l’organització hi aportava un gran nombre de novetats.

En una prova catalogada com ral·lisprint, però que poc en tenia, els participants van haver de fer dues passades als tres trams de la prova, que sumaven un total de 121,16 km, dels quals 34,6 han estat cronometrats.

Orriols i Pujolar marcaven tots els millors registres en els sis trams. Un altre pilot de casa, i amb un cotxe, igual al del guanyador, Soler, era l’únic capaç de seguir el ritme del vencedor. El vigatà aconseguia la segona posició en tots els trams.

Xavier Domènech va estar en el ritme de podi fins el seu abandonament en el quart tram. Així doncs Agustina, amb un Hyundai, pujava el tercer lloc, a 1’14”3 d’Orriols. En quarta posició acabaven Santiago Mateo-Carles Jiménez al volant d’un Skoda Fabia R5, mentre que tancant el top5 acabaren Ricard Mengual-Marta Gavilà.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share