FÓRMULA 1: Hamilton treu tot l’arsenal abans de la qualificació del GP d’Abu Dhabi 2021

Si Max Verstappen havia dominat la primera sessió del cap de setmana el divendres, Lewis Hamilton va capgirar la tendència a la segona abans de marcar el millor temps durant la tercera i última sessió.

Mentre el seu rival holandès estava parat la primera mitja hora de sessió, el set vegades campió del món es dedicava a completar voltes amb un joc de pneumàtics tous. Un temps precedit pel seu company d’equip Valtteri Bottas, Lewis Hamilton ha anat augmentant el ritme fins a situar-se en primera posició gràcies a una volta en 1’23“274 amb un marge d’1,5s sobre Max Verstappen, en un altre pla de treball en aquests lliures 3.

Després d’una primera etapa de deu voltes amb goma mitjana, Max Verstappen tornava al seu garatge. Després d’uns minuts de treball i un canvi de l’aleró posterior, l’holandès ha tornat a la pista amb el seu primer joc de pneumàtics tous del dia.

Imagen
Red Bull

De tornada per a una nova tanda, el pilot de Red Bull aconseguia el segon millor temps amb un 1’23”488. No obstant això, encara per darrere de Lewis Hamilton, que tenia una mica més de dues dècimes de marge per davant. Malgrat els nous intents, l’holandès no s’ha pogut acostar al britànic que no ha pogut millorar al final de la sessió.

Darrere dels dos protagonistes, les distàncies s’han eixamplat. Tercer sota bandera a quadres, Valtteri Bottas no ha pogut fer res davant Lewis Hamilton i Max Verstappen, amb els quals ha cedit 7 i 5 dècimes respectivament, igual que Sergio Pérez, 4t a la FP3. Lando Norris ha fet una millor sessió aquest dissabte amb el cinquè temps a 8 dècimes del líder.

Imagen
Pirelli

Amb molt bon ritme al final de la temporada, Yuki Tsunoda ha tornat a aconseguir grans coses amb el sisè millor temps per davant del seu company d’equip Pierre Gasly. Carlos Sainz, Daniel Ricciardo i Charles Leclerc han completat el Top 10 d’aquesta tercera sessió de lliures Abu Dhabi.

Esteban Ocon i Fernando Alonso han acabat fóra del Top 10 avui dissabte després d’un gran divendres. Amb 18 i 19 voltes respectivament, el francès i l’asturià no han pogut fer millor que el 12è i el 15è en aquesta última repetició abans de la classificació per al Gran Premi d’Abu Dhabi.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments