RAL·LICROS: Coneixem el calendari del WorldRX 2022 amb la gran absència de Catalunya

Haurem de tenir paciència per veure el començament de la temporada 2022 del Campionat del Món de Ral·licross (World RX). De fet, la disciplina principal de RX no començarà fins a principis de juliol a Höljes (Suècia, 2-3 de juliol)! Aquesta serà una oportunitat perquè els equips perfeccionin els nous cotxes elèctrics que substituiran els Supercars tèrmics.

L’absència de Catalunya al calendari és l’altre fet important dels anuncis que va donar a conèixer el Consell Mundial de la FIA el dimecres 15 de desembre.

A més, els esdeveniments europeus (Euro RX) es disputaran d’ara endavant per separat del World RX. De nou, Catalunya brilla amb la seva absència encara que un circuit encara per confirmar el cap de setmana del 18 al 19 de juny.

Absent des de la pandèmia de coronavirus, el circuit de Ciutat del Cap (Sud-àfrica) està programat com a final del World RX en una data desconeguda. Per la resta, Nürburgring s’avança a finals de juliol, mentre que una gira escandinava portarà els pilots a Hell (Noruega, absent des del 2019) i Riga (Letònia). Montalegre (Portugal) precederà a Spa-Francorchamps (Bèlgica).

Arne Dirks, director executiu de Ral·licross Promoter GmbH a càrrec de World RX, ens assegura que «s’ha treballat molt dur per elaborar el que creiem que és un programa que combina el millor d’aquest esport, les pistes tradicionals de ral·licross molt apreciades com a emblemàtics i llocs d’esport de motor de renom mundial, i estem segurs que tothom agrairà la possibilitat de tornar a Sud-àfrica per al final de temporada.

De la mateixa manera, esperem que tant els competidors com els aficionats gaudeixin de la perspectiva dels esdeveniments autònoms de l’Euro RX, que començaran la temporada abans de l’inici de l’emocionant nova era elèctrica del World RX. Promet ser una altra temporada espectacular.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments