Albert Biermann, el creador del BMW M3 e46 i de la gamma N de Hyundai, es retira

Després de més de tres dècades a BMW, Albert Biermann va acceptar la invitació de Hyundai i va ser un dels responsables de llançar la divisió N de la marca sud-coreana.

Hyundai va anunciar que Abert Biermann, president i cap de la divisió de recerca i desenvolupament del grup, es retirarà. L’alemany va ser principalment responsable del llançament de la divisió esportiva N, però també de la dinàmica molt elogiada de tots els models que tenen les mateixes sigles. Destacar també pel paper fonamental en el llançament de cotxes com el Kia Stinger o el Genesis G70, tots dos amb tracció posterior.

Abans d’incorporar-se a la marca sud-coreana, Biermann va passar 31 anys a BMW, dedicant bona part d’aquest temps a la divisió M. Durant la seva estanda va ser responsable de models com el BMW M3 de la generació E46. Tot i anunciar la jubilació als 65 anys, Albert Biermann continuarà ajudant a desenvolupar el futur del grup Hyundai, però ara com a assessor tècnic amb especial èmfasi en els models elèctrics esportius del futur.

«Va ser un gran plaer i honor treballar per a Hyundai Motor Group i liderar la divisió d’enginyeria per convertir-se en un centre d’R+D «incomparable» a la indústria de l’automòbil. Ara els nostres vehicles destaquen de la competència en molts aspectes i encarnen el fort coneixement i compromís. Corea continuarà sent la meva segona llar, i tots els meus companys de Hyundai Motor Group sempre seran considerats familiars. M’agradaria reconèixer que el nostre èxit sempre s’ha basat en el fort esperit col·lectiu de moltes persones amb talent de Hyundai, i continuaré valorant guanyar-los allà on visqui»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments