FÓRMULA E: Maserati retorna a la competició

És el retorn oficial de Maserati al motoresport i serà el primer fabricant italià que competirà a la Fórmula E, a la temporada 9 del campionat (2022/2023), ja amb el nou cotxe Gen3. L’entrada a la Formula E de Maserati, propietat del grup Stellantis, serà en col·laboració amb un equip encara no anunciat.

L’incursió de Maserati a la Fórmula E està lligada a Folgore, la gamma elèctrica completa de la marca. Tots els nous models de Maserati també estaran disponibles en solucions 100% elèctriques, com ara el Maserati Grecale, Maserati GranTurismo i GranCabrio i el súper esportiu Maserati MC20.

Després de l’anunci, el CEO de Maserati, Davide Grasso, deia:

“Estem molt orgullosos de tornar al lloc on pertanyem com a protagonista del món de les carreres. Estem impulsats per la passió i innovadors per naturalesa. Tenim una llarga història d’excel·lència en competicions de classe mundial i estem preparats per impulsar el rendiment en el futur. En la carrera per més rendiment, luxe i innovació, el Folgore és irresistible i la més pura expressió de Maserati. És per això que hem decidit tornar a competir, i ho fem al Campionat del Món de Fórmula E de la FIA, trobant-nos amb els nostres clients als centres de les ciutats del món, portant el Trident cap al futur”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share