GSERIES 2022: Solans certifica el títol en la G4

Nil Solans va complir amb les expectatives i s’emportava el títol de les GSeries 2022 en la última i poc decisiva G4. Des dels entrenaments lliures el rapidíssim pilot català va ser l’únic en registrar un temps per sota dels 48”, deixant enrere als locals Àlex Español i Raul Ferré.

Les mànegues següents van ser un monòleg de Solans que va poder sentenciar el títol després d’emportar-se la Final B. La Final A era per Raul Ferré, però les matemàtiques eren favorables al català qui s’emportava una nova edició del campionat sobre gel andorrà.

Entre els 2 Rodes Motrius (2RM)els pilots francesos Di-Fante i Baltolu van marcar el ritme. Romain Di-Fante havia estat el més ràpid durant tot el campionat però Baltolu va jugar la carta de la regularitat que el va portar a quedar-se a només 3 punts de guanyar el títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments