FÓRMULA E: La Gen3 arribarà amb canvis importants en la motorització

La tercera generació de monoplaces de la Fórmula E començarà la propera temporada i ja s’han revelat els fabricants que s’han incorporat a la nova era.

En comparació amb la graella actual, Mercedes surt i Maserati entra, però ambdós fabricants ja ho havien confirmat. Totes les altres es mantenen, amb McLaren no figurant a la llista, però sabent que encara pot entrar com a equip.

Així, la Formula E Gen3 comptarà amb DS Techeetah, Jaguar, Mahindra, Maserati, NIO 333, Nissan i Porsche. Els nous monoplaces, que es presentaran el 30 d’abril, prometen ser els més eficients del món, disposant per primera vegada al campionat de motors per als dos eixos. La potència augmenta fins als 470 CV, mentre que la velocitat màxima augmenta fins als 320 km/h.

El president de la FIA, Mohammed Ben Sulayem, va dir en un comunicat:

“Estem encantats de confirmar el compromís de set dels principals fabricants d’automòbils del món amb el Campionat del Món de Fórmula E, i esperem veure’ls lluitant entre ells. Com a camp de proves per a la mobilitat futura, la Fórmula E sempre ha estat a l’avantguarda de la tecnologia, com ho mostra el monoplaça Gen3, i estem segurs que l’era vinent marcarà un capítol emocionant en la història electrificant del campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments