WEC: Dumas i Glickenhaus aconsegueixen la Pole a Monza, primers problemes per a Peugeot

Romain Dumas ha aconseguit la segona pole position de la temporada de Glickenhaus a Monza després d’una sensacional volta amb el 708 007. Dumas ha marcat una volta de 1m35.416s i ha deixat enrere els rivals per gairebé un segon.

Toyota sortirà al costat del Glickenhaus a la primera fila de la graella després que Brendon Hartley marqués una volta de 1m36.335s just abans que apareguessin les banderes vermelles per una fallada mecànica de Mikkel Jensen en el seu Peugeot 9X8 núm. 93 que el va deixar enmig de la pista.

Els tifosi es van alegrar que AF Corse Ferrari aconseguís la pole a LMGTE Pro, ja que Alessandro Pierguidi ha encapçalat una disputada lluita per la primera posició. L’actual campió ha superat per molt poc el Corvette Racing de Nick Tandy.

Filipe Albuquerque ha aconseguit la pole position en LMP2 per a United Autosports, desterrant així el record de 2021, quan el número 22 va perdre la pole.

Sarah Bovy ha escrit una mica d’història en convertir-se en la primera dona pilot en aconseguir una pole position al WEC. Ha marcat una volta sensacional amb el Ferrari d’Iron Lynx per aconseguir la primera posició per davant de l’Aston Martin de TF Sport de Ben Keating.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments